söndag 30 december 2012

Gott nytt år!


Bilden är lånad från Ulrika Gabriel

Hej alla läsare!

Hoppas ni haft en riktigt härlig december månad och jul. I torsdags kom vi hem från Thailand och de kändes helt underbart! Plötsligt har städa, diska och alla vardagens små ting blivit så otroligt roligt att göra. Jet-leg hänger kvar i luften, men sakna men säkert börjar man komma i den svenska rytmen... Nyår hade vi planer, men sjukdomar stoppar oss och gör att vi får mysa vi 3 här hemma så gott det går. Som de ser ut hittills, lär vi alla 3 sova innan klockan 22 ;-)

Brukar ni ha några nyårslöften? Jag har en hel del på lager och hoppas att några av dem även jag kan hålla, men för mig är de viktigaste att sätta upp mål och försöka. Sen är det bara en bonus om man lyckas även hålla dem.

Jag vill redan passa på och önska alla en riktigt härlig år 2013, ta hand om er där ute och sprid glädje och kärlek.

kram

måndag 3 december 2012

Vi reser iväg, så vi önskar GOD JUL!


Hej alla läsare!

Som ni har sett har det varit bloggtorka länge och inte har jag hunnit sammanfatta linasmatkasse heller. Här kommer en snabb sammanfattning: Helt okej, kan rekommenderas! ;-) 3 veckor sjukdomar i familjen, men kampanj vecka på jobbet tog mina krafter slut och konstaterade att nu är det som det är..

Men jag ska inte klaga, imorgon bär mina vägar med familjen till varmare breddgrader och det ska bli skönt med lite drygt 3 veckor semester!

Här blir det ingen julbloggande eller tips om bak, kan kanske komma en kollage om allt gott vi äter i THAILAND.

Därför önskar jag redan nu alla er läsare GOD JUL!